Dag 2 van ons marathonweekend begint met opbouwen in Biezelinge voor een door m’n kompaan omgedoopt jubilaris feestje in een “Privé Visserijdag” bij de vishandel van Sjaak en Gaby. Alwaar mede entertainer Albertina al druk in de weer is om samen met manlief en 2 te ver door geëvolueerde schoothondjes, om een muur aan geluid op te stapelen. Een favoriete dag bleek, want we hebben een feestje in Yerseke voor de Zeeuwse kapitalisten vereniging en een rondje over de Schoorse dag, af moeten slaan. Een optreden in ‘t Beest met de band ging ons toch aan het hart om aan ons neus voorbij te moeten laten gaan en zo komt het dat we met begrip van onze eerste klant voor een uurtje latere aanvang, onze versterkers in Biezelinge optuigen en vervolgens in de bus naar Goes reizen om daar een half uurtje te knallen met de broers. De jonge gasten van Geen Dienst staan enthousiast op het podium hun Surrenderiske rocktruc te delen met het publiek wanneer wij het smalle halletje vol keilen met onze back-line. Een half uur om op te bouwen is kort, maar ondanks de iets langere set van onze voorgangers staat alles in minder dan 25 minuten gecheckt (complimenten voor de crew van ’t Beest) en perfect afgesteld klaar wanneer Ronald exact op tijd “In Zaïre” inzet………om na dik 3 minuten precies op de twee af te slaan. Tja, logisch dat er dan 4 man na de één “Your Out!” naar de drummer wijzen. Voor een zaterdagmiddag was er behoorlijk wat publiek op de been. Heel veel meer dan waar ik op had gerekend. Heerlijk om weer eens op een groot podium met goed geluid te staan. Ons half uur van 16:30 tot 17:00 vliegt dan ook voorbij en de setlist van de hand van Jaap past perfect binnen de tijd. Buiten staat alweer een singer-songwriter op het podium en samen met een goed bezochte vinylbeurs is het volle programma een succes. Boven zetten we allemaal onze handtekening onder onze play list voor de verzamelaar alias DJ met gele strop die hier vanavond aan de bak mag en met een laatste babbel met de jonge gasten van Geen Dienst (Leuke naam Jaap; “In Dienst”) trappen we het af voor deel twee van onze middag.