Vol van zelfvertrouwen na het optreden in Geersdijk staat De Zwaan op het programma. Deze keer in het café en niet in het zaaltje waar jaarlijks het Zwaanfest wordt gehouden. Als vaste klant, lid van de dartclub en organisator van Zwaanfest was het voor Henne een kleintje om hier een gig te regelen. Ook wel eens leuk om op eigen dorp te spelen. Vooral Henne heeft hier veel vrienden en kennissen die wel zin in een feestje hebben. Een podium is er niet en alles wordt gelijkvloers opgebouwd voor de dartborden achterin. Al vroeg voor onze aftrap is de kroeg al behoorlijk vol met voornamelijk bekenden. De thuiswacht was geregeld dus ook Heleen was erbij. De setlist was een kopie van Geersdijk en ook de uitvoering was vergelijkbaar goed. De entree van de luitjes uut Heersdiek was niet onopgemerkt. Nog voor wij iemand van hen hadden gezien bulderde het vanaf voor in het cafe “Oale veertiene nog een kear!” En wanneer het daar werkt dan werkt het hier vast ook, dus de hele setlist ging ook hier op herhaling. De Zwaan had een zeldzaam drukke avond en we hebben die avond zeker wat nieuwe volgers gewonnen. We hebben ons bandje weer helemaal op de rit. Yes!!!

Note: geplaatst op 8-1-2013.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *