De soos in Geersdijk heeft patent op een geslaagde avond. Het is er klein, maar redelijk vierkant, zodat je er als band goed staat en met een beetje publiek het al gezellig druk is. Met onze 14 nummers zijn we nog steeds ver van avondvullend, maar daar had de organisatie geen moeite mee. Ik had hier samen met NoPoint een keer eerder gestaan en met onze bekende rockcovers wisten we het publiek goed te vermaken. Het is altijd weer spannend hoe een grotendeels onbekend repertoire valt. Het is deze avond tevens de primeur van onze aangepaste Joline versie die in onze eerdere versie wat erg neutraal klonk. De set viel erug goed in de behoorlijk volle soos. En deze derde uitvoering had het scheepsrecht effect, want we speelden alsof we al jaren samen het podium deelden. Misschien wat zuur voor ons Piek optreden, maar we waren in ieder geval waar we wilden zijn. De nummers vlogen er doorheen en in no-time waren we met Jesus weer aan ons laatste nummer. Daar was het publiek het nog lang niet mee eens en riep massaal om meer. De barman had het aantal nummers uit ons voorafgaand gesprek goed onthouden en schreeuwde over de hoofden van de toeschouwer heen “Alle 14 nog een keer” en dit werd direct door het publiek overgenomen. Er was dan ook geen ontkomen aan om alle 14 nogmaals te spelen. De nummers waren nu blijkbaar bij iedereen bekend, want er was geen houden meer aan. Na de tweede keer Jesus was het toch echt gedaan. We zijn weer op volle sterkte en zelfs meer. Na afloop alles weer inpakken en deze keer met Henne en Patricia terug in de auto. Na jaren samen met Izaäk op pad te zijn geweest voelt het goed om in ieder geval weer met een bassist samen te reizen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *