Arendskerke is voor Jaap en Ronald bekend terrein. Beiden hebben hier een verleden en dat resulteert in een flinke ploeg familie en bekenden als publiek. Als ik me niet vergis hadden we dit optreden te danken aan Ronald zijn broer Peter. Met een rad van avontuur in de pauze en een tent zonder podium belooft dit een lekker low budget dorpsfeestje te worden. Omdat de Australië plannen voor Izaäk en Anje serieus zijn geworden is dit de laatste waar Izaäk in mee bast. Voor de sound check weten beide te vertellen dat ze nog voor vertrek zullen trouwen. Het kan snel gaan. Onze plek voor deze avond is links naast een mobiel café buffet. De elektrische aansluiting die we daarmee moeten delen heeft moeite me de inschakelhik van onze nieuwe zanginstallatie wat na een tijdje lijkt te zijn verholpen. Els Swart is door Koen gevraagd om wat foto’s te schieten nadat ze van Koen bij Betties Doghouse een schitterende close-up foto wist te maken. De entourage in deze tent maakt het haar niet makkelijk om wat acceptabele foto’s te schieten, maar achteraf blijkt ze de sfeer goed vastgelegd te hebben en hopen we dat ze vaker langs komt. Wanneer we aftrappen is de tent aan het vol druppelen met bezwete fietsers en wielerfans wat, buitenom ons eigen publiek, voornamelijk oog heeft voor de uitslagen en elkaars verhalen over de gereden koers. Ondanks dat is de sfeer oké en gaan wij er weer voor de volle 100 procent voor. Dit is op de YouTube filmjes duidelijk terug te zien. Na onze 2 sets met een onderbreking voor de prijsuitreiking met het rad van avontuur, neemt de plaatselijke muzikant en neef van Jaap, Goedegebuure de microfoon over, terwijl wij het merendeel van onze back line opruimen. Onder invloed van drank en adrenaline pakt ook Jaap nog een microfoon en staan de 2 voor een redelijk ongeïnteresseerde half volle tent gouwe ouwes te zingen. Na een paar nummers lijkt het ieder het best om ook de zanginstallatie in te pakken en daarmee een eind aan de avond te maken.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *